pondělí 16. června 2014

Potrat znamená usmrcení miminka

Rozhořčení vyvolává kampaň proti potratům nazvaná Stop genocidě. Nedávno ji v Chrastavě zakázal starosta Michael Canov, že prý lidé říkali, že se nechtějí dívat na takové nechutné výjevy. Jenže tyto nechutnosti se u nás, a nejen u nás, provádějí naprosto legálně a sdružení Stop genocidě na to chce upozornit. Podívejte se například na toto video:
https://www.youtube.com/watch?v=YWGSPatuO4o&list=PL23F4B3D202CD3449
Je to více než nechutné, viďte? Je to přímo hnusné a odporné! Ale je to žel realita. Dětské tělíčko se při potratu roztrhá a nejhorší je při tom drcení hlavičky... Víte, již například třítýdennímu tělíčku bije srdce. Nejde jen o nějaký plod, není to zárodek jablka nebo hrušky. Jde o živý organismus, jde o lidský život. Podle Listiny základních práv a svobod je lidský život hoden ochrany již před narozením. Nedivím se tomuto sdružení, že na toto legální zabíjení chce takto hlasitě upozornit. Sice bych to nenazvala genocidou, ale zabití to bezpochyby je.

Legální ...

... vražda




































Kdo se chce podívat, jak se miminko v bříšku od prvního týdne vyvíjí, může zde:
http://www.nemji.cz/vyvoj-plodu-tyden-po-tydnu/d-4882/p1=4102
Jihlavská nemocnice zde popisuje sice "vývoj plodu", ale když se v textu obrací přímo na maminky, píše: "Vašemu dítěti jsou dva týdny, od temene po zadeček měří asi..."
JO

Žádné komentáře:

Okomentovat

Co Vy na to?