středa 19. března 2014

Euroregion Tour 2014 přichází do Jablonce s jarem

14. ročník mezinárodního veletrhu cestovního ruchu Euroregion Tour 2014 začne už zítra, ve čtvrtek 20. března v jabloneckém Eurocentru a potrvá do soboty 22. března..


Letošní ročník je tematicky věnován dřevu, dřevěným výrobkům a všemu, co souvisí s tímto elementem. Veletrh představí komplexní turistickou nabídku krajů, regionů, měst a obcí České republiky i sousedních států, nabídku cestovních a dopravních kanceláří, lázní a wellness, památek, center volnočasových aktivit a dalších subjektů z oblasti cestovního ruchu.


Součástí doprovodného programu je také hojný kulturní program, odborné přednášky, ochutnávky, řemeslníci a prodejci regionálních produktů, zábava pro děti i dospělé, například:


čtvrtek 20. března od 15 hodin v kině Junior - divadelní představení pro děti od 3 do 10 let s názvem AUTOBUSOVÁ POHÁDKA, kterou připravila společnost  BusLine a. s.


pátek 21. března ve 12.30 hodin prezentace na pódiu - Jizerská oblast tmavé oblohy

sobota 22. března od 20 hodin na velkém sálu Eurocentra - koncert skupiny Divokej Bill 

Slavnostní zahájení proběhne zítra v 10 hodin před budovou jabloneckého Eurocentra, Otevírací doba je ve čtvrtek a v pátek do 18 hodin, v sobotu do 12 hodin. 

JO

Žádné komentáře:

Okomentovat

Co Vy na to?